املت
کسب درآمد
جستجوگر پیشرفته

در اسکینک
در كل اينترنت
درباره سايت
خواص غلات و پذیرایی مجالس و غذاهای ایرانی
خبرنامه سایت
    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

اعضای سایت
کدهای اختصاصی
تبادل لینک هوشمند
    عنوان لينك
    توضيحات :
    آدرس لينك
    كد امنيتي
عضویت
نام کاربری : <-SignUp-UserName->
رمز عبور : <-SignUp-Password->
تکرار رمز عبور : <-SignUp-RePassword->
ایمیل : <-SignUp-Email->
نام و نام خانوادگی : <-SignUp-Name->
کد امنیتی : <-SignUp-Captcha-Image->
<-SignUp-Captcha->
<-SignUp-Button->
ورود
نام کاربری : <-SignIn-UserName->
رمز عبور : <-SignIn-Password->
<-SignIn-Button->
  • بازدید : 148
  • نویسنده : متخصص تغذیه
  • تاریخ : چهارشنبه 13 ارديبهشت 1396



  • املت
    از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
    املت ساده

    املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخم‌مرغ است. برای تهیهٔ املت در ماهیتابه روغن یا کره می‌ریزند. وقتی روغن داغ شد تخم‌مرغ‌های همزده شده را به آن اضافه می‌کنند. گاهی املت آماده را تا می‌کنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار می‌دهند. برای این که املت سبک و پفکی شود گاهی به سفیدهٔ تخم‌مرغ که جداگانه همزده شده (یا تمام تخم‌مرغ همزده شده) شیر، خامه یا حتی آب می‌افزایند. با این روش در مایع اولیه حباب‌هایی ایجاد می‌شود. چون تخم‌مرغ به سرعت پخته می‌شود، حباب‌ها درون آن حبس می‌شوند و بافتی نرم و سبک به املت می‌دهند.

    نوع ایرانی املت با نام خاگینه نیز در برخی مناطق کشور تهیه میشود که به آن شکر نیز اضافه میکنند

    دستور پخت املت در کشورهای مختلف کمی فرق دارد، مثلا املت مکزیکی [۱] کمی متفات تر از املت ایرانی میباشد.
    منابع

    مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا، «Omelette»، ویکی‌پدیای انگلیسی، دانشنامهٔ آزاد (بازیابی در ۸ ژوئیه ۲۰۱۲).

    [نهفتن]

    ن ب و

    غذاهای پنیردار
    انواع

    الیگوت الماگروت پنیر تنوری آریزونا پنیر آبجو بریندزووه هالوسکی کلزون کربونارا گل‌کلم با پنیر سرول دو کنیو نان کماج پنیری سیب‌زمینی با پنیر پنیر روی تست پودینگ پنیر پفک پنیری رول پنیر کیک پنیر شوره شو چهنا گاجا چهنا جالبی چهنا خری چهنا پودا چیل کان کسو اسنک کشکی فُندو فریکو پای فریتو گوجو گراتین هاوسکاسه اینستالازا کاپرزه هالاپینو فلفلی کاسروپیتا خواجه‌پوری خوآ لازانیا لیپ‌تاور ماکارونی با پنیر مطر پنیر موریتوم سس مورنی موتزارلا سوخاری ناچو اوبتزا املت اوستکاکا پارمیجانا پاسکا پاستیتز پپرونی رول پیمنتو پنیری پیتزا پولیو او فروماژ پوتین پروولوتا کوارک‌آوچن کوئسالیدا کوئسیتو کوئسو فلامیدو راکلت راسابالی ساگاناکی شاهی پنیر پنیر سرخ‌شده سوپ‌ها اسپاناکوپیتا استرامبلی فلفل شکم‌پر سوپلای سرینکی تاکو تروکفتره تیروپریتا تورو رودی توروس غذا اورنبس واتروشکا خرگوش ولزی

    ساندویچ‌ها

    ساندویچ بیکن، تخم‌مرغ و پنیر ساندویچ صبحانه چیزداگ چیزدریم ساندویچ پنیر ساندویچ پنیر و ترشی چیزبرگر چیزاستیک کراسونویچ کروک-موسیو ساندویچ کوبایی ساندویچ دگوود ساندویچ ژامبون و پنیر لوسی آبدار مک‌مافن ساندویچ مونته کریستو پتی ملت ساندویچ روبن ساندویچ سابمرین

    نشان خرد این یک مقالهٔ خرد پیرامون خوردنی‌ها است. با گسترش آن به ویکی‌پدیا کمک کنید.

    ارسال نظر
    ورود
    پیوندهای روزانه
      آمارگیر
      • آمار مطالب
      • کل مطالب : 10
      • کل نظرات : 0
      • آخرین آپدیت سایت : ۱۳۹۷/۰۴/۰۴
      • رتبه سایت گوگل :
      • ورودی امروز گوگل :
      • ورودی دیروز گوگل :
      • تعداد اعضای خبرنامه : 0
      • آمار کاربران
      • افراد آنلاين : 1
      • تعداد اعضا : 0
      • آمار بازدید
      • بازديد امروز : 4
      • بازديد ديروز : 3
      • بازديد هفته : 4
      • بازديد ماه : 116
      • بازديد سال : 1774
      • بازديد کلي : 2091
      • مشخصات شما
      • آی پی شما : 54.166.233.99
      • نمایشگر شما : Unknown ?
      • سیستم عامل : unknown
      • تاریخ امروز : دوشنبه 4 تیر 1397
      • آخرین ورود : 4:02 عصر
      عضویت سریع
        <-FastRegisterForm->
      چت باکس

        نام :
        وب :
        پیام :
        2+3=:
         
        (Refresh)