خورش قورمه‌سبزی
کسب درآمد
جستجوگر پیشرفته

در اسکینک
در كل اينترنت
درباره سايت
خواص غلات و پذیرایی مجالس و غذاهای ایرانی
خبرنامه سایت
    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

اعضای سایت
کدهای اختصاصی
تبادل لینک هوشمند
    عنوان لينك
    توضيحات :
    آدرس لينك
    كد امنيتي
عضویت
نام کاربری : <-SignUp-UserName->
رمز عبور : <-SignUp-Password->
تکرار رمز عبور : <-SignUp-RePassword->
ایمیل : <-SignUp-Email->
نام و نام خانوادگی : <-SignUp-Name->
کد امنیتی : <-SignUp-Captcha-Image->
<-SignUp-Captcha->
<-SignUp-Button->
ورود
نام کاربری : <-SignIn-UserName->
رمز عبور : <-SignIn-Password->
<-SignIn-Button->
  • بازدید : 157
  • نویسنده : متخصص تغذیه
  • تاریخ : چهارشنبه 13 ارديبهشت 1396



  • خورش قورمه‌سبزی
    از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
    (تغییرمسیر از قرمه سبزی)
    قورمه سبزی
    GhormehSabzi.JPG
    نوع خورش
    خاستگاه ایران
    دمای سرو گرم
    ترکیبات اصلی تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا، گوشت قرمز، لیمو امانی
    انرژی مواد خوراکی
    (per serving)
    ۱۵۵۰ کیلو کالری kcal
    پرونده‌های رسانه‌ای مربوط به قورمه سبزی در ویکی‌انبار

    قورمه‌سبزی یا قُرمه‌سبزی از نامی‌ترین و مردم پسندترین خورش‌های فارسی زبانان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است. این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج و یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی) و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است.

    این خورش چنانچه برای ۴ تَن پخته شود نزدیک ۱۵۵۰ کیلو کالری انرژی دارد. البته از آنجا که این خورش نیز مانند دیگر خورش‌های ایرانی همراه برنج خورده می‌شود، حداقل، ۲۰۰ کیلو کالری دیگر به انرژی دریافتی افزوده می‌شود.
    روز جهانی قورمه سبزی

    اولین روز شنبه از ماه آذر را روز جهانی قورمه سبزی نامیده اند.

    این روز تقریبا ۳ روز پس از روز شکر گزاری در غرب می باشد.
    قدمت قورمه سبزی

    قورمه سبزی در ایران دارای قدمت ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ ساله است.
    منابع

    نج‍اتی، فروغ، هن‍ر آشپ‍زی ایرانی، ته‍ران: خش‍ایار، ۱۳۷۴.
    علی کنعانی، عل‍ی‌اکب‍ری، مه‍ین، هن‍ر آشپ‍زی به‍ارک، ته‍ران: هدیه، ۱۳۶۲.
    هفته نامه سلامت، شماره ۲۵۶

    کتاب آشپزی ویکی‌کتاب یک دستور آشپزی در این رابطه دارد:
    خورش قورمه سبزی
    [نهفتن]

    ن ب و

    سوغات‌ها و سنت‌های شیراز
    شیرینی‌ها

    نان یوخه نان شیری کلوچه مسقطی نان فسائی


    کلوچه مسقطی شیرازی
    غذاها

    شکر پلو دو پیازه کلم‌پلو شیرازی آش انار یخنی نخود بادام سوخته قرمه به رب پلو یخنی عدس کلم شکر پنیر کوفته سبزی حلیم بادمجان حاجی بادام کوفته هلو حلوای کاسه قورمه دوای آرد و روغن آش ماست پاچه پلو قنبرپلو آش سبزی آب پیازک رنگینک شامی

    دیگر خوراکی‌ها

    سالاد شیرازی کلم‌پلو آبلیمو بهار نارنج آب‌غوره

    صنایع دستی
    خاتم
    آداب و رسوم
    روز شیراز
    نشان خرد این یک مقالهٔ خرد پیرامون آشپزی است. با گسترش آن به ویکی‌پدیا کمک کنید.

    ارسال نظر
    ورود
    پیوندهای روزانه
      آمارگیر
      • آمار مطالب
      • کل مطالب : 10
      • کل نظرات : 0
      • آخرین آپدیت سایت : ۱۳۹۷/۰۴/۰۴
      • رتبه سایت گوگل :
      • ورودی امروز گوگل :
      • ورودی دیروز گوگل :
      • تعداد اعضای خبرنامه : 0
      • آمار کاربران
      • افراد آنلاين : 1
      • تعداد اعضا : 0
      • آمار بازدید
      • بازديد امروز : 11
      • بازديد ديروز : 3
      • بازديد هفته : 11
      • بازديد ماه : 123
      • بازديد سال : 1781
      • بازديد کلي : 2098
      • مشخصات شما
      • آی پی شما : 54.166.233.99
      • نمایشگر شما : Unknown ?
      • سیستم عامل : unknown
      • تاریخ امروز : دوشنبه 4 تیر 1397
      • آخرین ورود : 4:04 عصر
      عضویت سریع
        <-FastRegisterForm->
      چت باکس

        نام :
        وب :
        پیام :
        2+3=:
         
        (Refresh)