آش کشک
کسب درآمد
جستجوگر پیشرفته

در اسکینک
در كل اينترنت
درباره سايت
خواص غلات و پذیرایی مجالس و غذاهای ایرانی
خبرنامه سایت
    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

اعضای سایت
کدهای اختصاصی
تبادل لینک هوشمند
    عنوان لينك
    توضيحات :
    آدرس لينك
    كد امنيتي
عضویت
نام کاربری : <-SignUp-UserName->
رمز عبور : <-SignUp-Password->
تکرار رمز عبور : <-SignUp-RePassword->
ایمیل : <-SignUp-Email->
نام و نام خانوادگی : <-SignUp-Name->
کد امنیتی : <-SignUp-Captcha-Image->
<-SignUp-Captcha->
<-SignUp-Button->
ورود
نام کاربری : <-SignIn-UserName->
رمز عبور : <-SignIn-Password->
<-SignIn-Button->
  • بازدید : 153
  • نویسنده : متخصص تغذیه
  • تاریخ : چهارشنبه 13 ارديبهشت 1396



  • آش کشک یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که که با بلغور، حبوباتی همچون لوبیا چیتی و نخود و روغن پخته می‌شود و برای تزئین آن از پیاز داغ و دارچین استفاده می‌کنند.[۱]
    پانویس

    «آشهای همدانی؛ غذاهایی هوس انگیز و خوشمزه». خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا. بایگانی‌شده از نسخهٔ اصلی در 2014-02-07. بازبینی‌شده در ‌۱۵ بهمن ۱۳۹۲.
    ==========
    آش شله قلمکار یکی از معروف ترین نوع از انواع آش‌های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس، برنج، پیاز و همچنین گوشت سردست بی استخوان، زردچوبه و روغن استفاده می‌شود . این آش با نعناع داغ تزیین و مصرف می‌شود. این آش برای نخستین بار به دستور ناصرالدین شاه همراه با آداب و تشریفات ویژه‌ای پخته و میان مردم و درباریان پخش می‌شد.[۱]

    محتویات

    ۱ مواد لازم
    ۲ طرز تهیه
    ۳ نکات تغذیه‌ای
    ۴ پانویس

    مواد لازم

    نیم کیلو گوشت بدون استخوان

    آب قلم

    سبزی شامل :جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شویدو نعناع

    نخود و لوبیا چیتی ولوبیا قرمز: از هر کدام یک فنجان

    برنج : یک فنجان

    ۴عدد پیاز متوسط

    روغن : نصف فنجان

    به قدر لازم : نعناع داغ

    به اندازه دلخواه نمک و فلفل کمی دارچین

    عدس: یک استکان

    بلغور گندم : یک استکان ترخون کمی
    طرز تهیه

    حبوبات را یک روز قبل شسته و خیس کنید . سپس آنها را باآب قلم بپزید. پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده با پیاز کمی تفت دهید و با ۳ لیوان آب داغ بگذارید تا کاملاً پخته شود. بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود و مجدداً آن را به آش که حبوبات، نمک و فلفل، برنج و سبزی خرد شده را هم به آن اضافه کرده اید، بیفزایید و مرتب بهم بزنید تا آش ته نگیرد و جا بیفتد . پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.[۲]
    نکات تغذیه‌ای

    آش شله قلمکار علاوه بر حبوبات حاوی گوشت نیز است، به همین دلیل از لحاظ پروتئینی، غذای مناسبی است و برای کودکان در حال رشد و افراد کم خون و ضعیف غذای خوبی می‌باشد . این مقدار آش در مجموع دارای ۲۶۰۰ کالری انرژی است .[۳]
    [نهفتن]

    ن ب و

    آش‌های ایرانی
    آش رشته • آش کشک • آش شله قلمکار • آش دوغ • آش عدس • آش ساک • آش بدون سبزی • آش آذربایجان • آش انار • آش ترش • آش غوره • آش آبلیمو • آش آلو • آش جو • آش شلغم • آش شیر • آش کلم قمری • آش گوجه فرنگی • آش ماست • آش گندم • آش ماش • آش میوه • آش کدو • حلیم • حلیم بادنجان • حلیم فوری • حلیم بوقلمون • آش جوش پره • آش دوغ (قزوین) • آش شولی
    پانویس

    «ناصرالدين شاه، مبتكر آش شله قلمكار» ‎(فارسی)‎.
    -sholeghalamkar.html
    «خواص آش شله قلمکار» ‎(فارسی)‎.

    ارسال نظر
    ورود
    پیوندهای روزانه
      آمارگیر
      • آمار مطالب
      • کل مطالب : 10
      • کل نظرات : 0
      • آخرین آپدیت سایت : ۱۳۹۷/۰۴/۰۴
      • رتبه سایت گوگل :
      • ورودی امروز گوگل :
      • ورودی دیروز گوگل :
      • تعداد اعضای خبرنامه : 0
      • آمار کاربران
      • افراد آنلاين : 1
      • تعداد اعضا : 0
      • آمار بازدید
      • بازديد امروز : 2
      • بازديد ديروز : 3
      • بازديد هفته : 2
      • بازديد ماه : 114
      • بازديد سال : 1772
      • بازديد کلي : 2089
      • مشخصات شما
      • آی پی شما : 54.166.233.99
      • نمایشگر شما : Unknown ?
      • سیستم عامل : unknown
      • تاریخ امروز : دوشنبه 4 تیر 1397
      • آخرین ورود : 4:02 عصر
      عضویت سریع
        <-FastRegisterForm->
      چت باکس

        نام :
        وب :
        پیام :
        2+3=:
         
        (Refresh)